172 poze   28496 vizite

ViataMeaPersonala

Azi:16.02.2012,sunt la Criss acasa si stau pana la 4,daca vreti sa ma contactati aveti la indemana Yahoo-ul meu:iulia_diana_banciu@yahoo.com.Acum sper sa-mi fac o noua sis pe SunPhoto



16.02.2012






Azi,sunt mandra de mine si de voi,in primul rand de voica am multi vizitatori si in al doile mod ca am facut un bloc destul de bunisor si ma bucur ca-l urmariti si m-am gandit sa-l studiez pe Justin Biber sau pe Selena Gomez o sa ma mai gandesc si o sa caut multe informati si adrese despre ei sper sa va PLACA ce scriu eu!



18.02.2012




Yeey visul meu s-a implinit in2 saptamani am 100 vizite dar vreau sa ajung la 1340 de vizitatori daca am atata va sunt datoare vanduta si am sa fac rost de o noua sis si sper sa fie de ajutor!Va pup!


19.02.2012




Azi am primit o bursa scolara in florida la facultatea de arta ma simt super tare dar nu as fi reusit sa obtin bursa fara cea mai buna prietna a mea care ma incurajat sa continui cu desenele si acum o sa fiu cea mai talentata la desen si cea mai tanara fata care s-a apucat de desen de la 9 ani,ca de atunci am desenat super tare si acum am 19 ani si sunt mandra de mine!!!!!!!!!!;)


05.3.2012
dsvdevbrf.
dsvdevbrf.
icateii duuulllcii
icateii duuulllcii
imagesCA2Q7EUW
imagesCA2Q7EUW
imagesCA8DX2OB
imagesCA8DX2OB
imagesCAEWPC7Q
imagesCAEWPC7Q
imagesCAFUAFWY
imagesCAFUAFWY

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.