172 poze   28572 vizite

8 Martie Intrati aici pana la 8 Martie-Terminat

8 martie este a 67-a zi a calendarului gregorian.

De acea 8 Martie este cea mai importanta zi pt. mame si pentru copi ca le daruiesc ceva..Din mosi stramosi suntem invatati sa dam la mamici de 8 Martie cadouri poiezi si multa bucurie si armonie!Unele mame isi parasesc copii si dupa acea le para rau cu nu le zice nimeni de 8 Martie LA MULTI ANI!



Bun stiu ca sunt cate va zile pt. 8 martie si vreau sa le fac mamicilor care le cunoastem o zi minunata doar daca dati un comentariu cu VREAU SA AJUT MAMELE!Aveti o sansa sa le ajutati o sa fac un subalbum de 8 martie cu cele mai multe comentari aici cate comm. o sa fie atatea imagini o sa aveti dragelor mame!

5.3.12
VREAU SA AJUT MAMELE!
VREAU SA AJUT MAMELE!
Acest simplu cuvant va ajunge istorie pe sunphoto!
Acest simplu cuvant va ajunge istorie pe sunphoto!

Comentarii album • 3
gossipgirl21 8 martie 2012  
la multi ani mamelor!:*
Raportează
oOBubblexChannelOo 8 martie 2012  
LmA...Mmmoommyy...:X::X
Raportează
andreealove 5 martie 2012  
la multi ani
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.