172 poze   28570 vizite

Nou Demi Lovato plange dupa Joe Jonas

Se pare ca Demi Lovato trece prin momente dificile dupa despartirea de Joe Jonas. Desi a fost fotografiata in vacanta in timp ce se plimba cu Sky-Jet-ul si parea foarte linistita, prietenii apropiati ai artistei spun ca ea a suferit o adevarata depresie dupa despartire.


Bloggerul Zack Taylor spune ca cea care o interpreteaza pe Sonny Munroe in serialul „Sonny with a Chance” a avut o cadere de nervi dupa o petrecere cu prietenii. Acestia au spus ca Demi a facut o criza de plans, din cauza ca ii este foarte dor de Joe.

„Nu se putea opri din plans. A fost ca si cum de-abia atunci a realizat de fapt ca nu mai este cu el. Nu spunea decat ca ii e foarte dor de el si ca ar da orice sa fie cu el din nou. Emotiile au colpesit-o in acea seara, era innebunita de tristete”, a declarat un martor al intamplarii.

Joe a facut si el o aluzie la faptul ca i-ar parea rau dupa Demi, dar el a fost oarecum rautacios. „Mi-e dor de fundul ei mare”, a fost auzit spunand solistul, intr-o conversatie personala ce a avut loc la aproape o luna dupa despartirea oficiala.

5.3.2012
thumb_size1
thumb_size1

Comentarii album • 1
anonim
safta mariana gabriela 8 noiembrie 2012  
e un tampit nul meriti si justin nemernic nu stiu de ce lai ales bagati mintile in cap si demi tot la fel va iubesc fetelor si sa-i transmiteti lu mayley cirus sa vina in romania
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.