172 poze   28410 vizite

Inna Publicul imi da dureri de cap

INNA - „Publicul imi incarca bateriile!“
A inceput primavara inflorind pe coperta FHM Rusia, lansand albumul HOT in Mexic si, chiar de 8 martie, primind Discul de Platina pentru vanzarile din Franta. Cariera Innei rimeaza cu „Sun is Up“!




Cat de aglomerat si cat de international este programul tau in acest an?
Este un an foarte aglomerat, dar, sper, si plin de realizari. Sunt intr-o perioada de promovare in Franta, urmeaza apoi un turneu de promovare in UK, iar in vara, intre 4 si 14 august, am programate alte 8 concerte in Franta.

Care sunt prioritatile tale in acest moment, din punct de vedere profesional?
In ciuda programului plin de concerte si vizite promotionale, ne pregatim intens de lansarea noului album de a carui productie se ocupa tot Play & Win. Nu as vrea sa dezvalui nimic inca, tot ce pot sa va spun este ca noul meu single o sa va placa sigur!

Calatoresti foarte mult. Cum te-ai adaptat acestui stil de viata?
La inceput imi era foarte greu sa fiu tot timpul pe picior de plecare, dar cu timpul m-am obisnuit. Este obositor de multe ori, dar publicul reuseste sa-mi incarce bateriile de fiecare data cand sunt pe scena.

Ce-ti lipseste cand esti departe de casa?
Familia, prietenii, locurile natale, tara, limba, totul!

Cati oameni sunt in echipa care te insoteste in calatorii? Ce ne poti spune despre ei?
De fiecare data sunt insotita de managerul meu si dansatorii mei, iar la anumite evenimente si de Claudiu Ursache, chitaristul trupei The Marker. Va pot spune ca formam o echipa foarte buna si ne distram de fiecare data impreuna.

Ai fani in intreaga lume. Unde te-ai simtit cel mai bine? Unde – in afara de Romania – ti s-a parut ca ai publicul cel mai iubitor?
Nu stiu, mi-e foarte greu sa aleg. Am avut parte de clipe minunate in multe tari. In Franta imi plac foarte mult concertele datorita bunului simt de care dau dovada francezii, dar si in Turcia, Serbia sau Italia am avut concerte de neuitat.

Crezi in dragoste la prima vedere?
Da, cred in dragoste la prima vedere. Dar mai cred si-n dragoste la prima ascultare. Eu, de exemplu, m-am indragostit de cateva din piesele mele inca de la prima ascultare. Unele nu le-ati auzit inca.

Care a fost cel mai excentric lucru pe care l-ai facut de cand esti vedeta?
Am sarit intr-o piscina imediat dupa un concert in Albania, asta vara. Era cald si ador sa inot. Gasiti filmarea pe YouTube.

Pana acum ai simtit nevoia sa mergi incognito undeva? Sau inca nu te deranjeaza atat de mult celebritatea?
Nu sunt atat de celebra incat sa ma deranjeze asta. Da, mai sunt oprita de oameni pe strada sau pe unde mai merg, dar nu ma deranjeaza. Sunt o fire sociabila si mereu mi-a placut sa cunosc cat mai multi oameni.

Cum te distrai in adolescenta? Cum te distrezi acum?
In adolescenta… hmm, desi nu e mult timp de atunci, pare c-au trecut multi ani. Ma distram ca orice adolescenta normala. Plimbari, iesiri cu prietenii si, cand ma lasau parintii, mergeam si la discoteca. Acum prefer sa-mi petrec timpul liber alaturi de familie si prieteni. Ies la filme, in parc cu catelusul meu.

Esti cel mai de succes artist roman al momentului. Ne poti spune cat ai castigat pana acum din muzica? (stai linistita, cei de la Fisc nu citesc POPCORN)
Poate va citeste vreun adolescent care vrea sa lucreze la Fisc :)) ...Nu stiu, n-as putea sa va spun. Mare parte din castiguri este reinvestita in sedinte foto, videoclipuri sau alte materiale promotionale.

Cine se ocupa de finantele tale? Le gestionezi singura sau ai un manager?
Managementul meu se ocupa de partea financiara.

In ce proportie posturile de pe contul tau de Facebook sunt ale tale si cam cate sunt ale PR-ul?
Stau in legatura permanent cu PR-ul meu si toate mesajele personale vin direct de la mine.

Daca nu ai fi artista ce altceva ti-ar placea sa fii? Sau in ce alt domeniu crezi ca ai reusi sa faci cariera?
Desi nu mi-as putea imagina viata fara muzica, imi place foarte mult si actoria. Nu stiu daca as reusi sa fac cariera, dar mi-ar placea sa incerc odata.

Care din artistii straini cunoscuti direct ti-au lasat cea mai buna impresie?
La premiile NRJ din Franta, Will.I.Am m-a felicitat si mi-a urat succes in cariera. Mi s-a parut un gest foarte frumos. De asemenea, Ben L‘Oncle Soul, un cunoscut cantaret francez, mi-a multumit pentru ca i-am interpretat piesa la postul de radio NRJ.

E vreun hit intern sau international din ultima vreme pe care ti-ar fi placut sa-l fi lansat chiar tu?
Imi plac cateva melodii lansate in ultima perioada, dar n-as putea spune ca mi-ar fi placut sa le interpretez eu. Producatorii mei, Play & Win, sunt foarte talentati si au demonstrat asta.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.