172 poze   28536 vizite

Secretele lui Selena Gomez si Justin Biber

Toate ne dorim să arătăm ca Selena Gomez, aşa că am interogat-o să aflăm cum face să fie mereu stilată din cap până în picioare! Află secretele de beauty ale iubitei lui Justin Bieber!

"Magicienii din Waverly Place" este serialul Disney care a transformat-o pe Selena Gomez într-o adevărată stea de cinema. Selena Gomez a fost născută şi crescută în Grand Prairie, Texas. Mama ei Amanda, (adesea cunoscută sub numele de Mandy), Cornett este o italiancă din Dallas, Texas şi tatăl ei, Ricardo Gomez, este din New Mexico. Mama Mandy a născut-o pe Selena când avea 16 ani, părinţii ei divorţând in 1997. Aproape 10 ani mai târziu s-a recăsătorit cu Brian Teefy. Selena este cunoscută pentru rolul său ca Alex Russo din serialul "Wizards Of Waverly Place" şi ca Mary din "Another Cinderella Story". Selena a semnat un contract cu Hollywood Records chiar înainte de cea de-a 16-a aniversare a sa.

În februarie anul acesta, Selena Gomez şi Justin Bieber au făcut publică relaţia lor de dragoste, apărând împreună pe covorul roşu, după luni de zile în care s-au ascuns de camerele de vederi.


Tânăra actriţă şi cântăreaţă care va împlini în curând 19 ani este un adevărat exemplu de stil şi eleganţă, chiar şi pentru vedetele mult mai experimentate. Iată care sunt secretele ei!



Cum ţi-ai descrie stilul?
Selena Gomez: Îmi plac lucrurile care sunt foarte simple, clasice şi destul de graţioase. Acum îmi plac foarte mult fustele cu talia ridicată şi pantalonii scurţi, deoarece cred că mă reprezintă foarte bine, dar nu îmi place nimic care are umeri. Liniile solide nu îmi avantajează forma corpului.



Înseamnă că nu vei copia niciuna din ţinutele purtate de Lady Gaga
Selena Gomez: Este extraordinară. Îmi place că nu-i pasă de ceea ce gândesc ceilalţi. O ador, dar nu cred că cineva ar avea acelaşi succes cu alegerile ei în materie de modă.



Cât de des reuşeşti să mergi la cumpărături?
Selena Gomez: Recunosc că foarte rar, dar încerc să îmi fac timp. Nu pot face cumpărături nici online, deoarece trebuie să ţin hainele în mână şi să simt materialul. Am fost foarte ocupată de când am ajuns în UK, dar am reuşit să îmi fac puţin timp pentru a merge la Topshop şi All Saints. Mi-am cumpărat o pereche minunată de ghete gri pe care le-am purtat în fiecare zi. Pantofii sunt cu siguranţă slăbiciunea mea în materie de modă!

Preferi hainele de designer sau din magazine?
Selena Gomez: Nu mă dau peste cap să port haine de designer. Aleg doar lucrurile pe care eu le consider frumoase, fie că sunt exclusiviste sau dintr-un magazin de haine la mâna a doua.

Care este creatorul de modă preferat?
Selena Gomez: Ador Marchesa! Hainele sunt perfecte pentru mine. Ei au creat fiecare rochie pe care am purtat-o pe covorul roşu recent.



Care sunt modelele tale în modă?
Selena Gomez: Dacă este vorba de covorul roşu, Natalie Portman. Este foarte elegantă şi sofisticată. În ceea ce priveşte moda de zi cu zi, îmi place look-ul lui Rachel Bilson. Poartă haine clasice pe care le combină cu accesorii şi arată mereu foarte drăguţ.



Îţi place stilul vreunei vedete britanice?
Selena Gomez: Da, Pixie Lott. Am descoperit-o doar în urmă cu 2 luni şi mi se pare că are un simţ al modei foarte interesant. Nu încearcă să fie ceva ce nu este. Şi am auzit mult vorbindu-se despre Cheryl Cole, deşi nu ştiu foarte multe lucruri despre ea. Îmi place însă melodia ei Parachutes.



Ce garderobă ţi-ar plăcea cel mai mult să probezi?
Selena Gomez: Am lucrat recent cu Leighton Meester şi îmi plac foarte mult ţinutele personajului ei, Blair, în Gossip Girl.



Care sunt produsele tale de frumuseţe esenţiale?
Selena Gomez: Cu siguranţă crema hidratantă. Trebuie să îmi hrănesc mereu pielea, deoarece călătoresc foarte mult şi poate deveni foarte uscată. Folosesc Oil of Olay, deoarece şi mama mea îl foloseşte de la 16 ani şi pielea ei este cea mai frumoasă din lume. Este foarte curată şi m-a încurajat şi pe mine să o folosesc. De asemenea am întotdeauna la mine Carmex pentru buze. Iar pentru păr folosesc Kerastase.



Care este rutina ta de înfrumuseţare?
Selena Gomez: Îmi apare acnee de multe ori şi de aceea îmi spăl faţa în fiecare dimineaţă şi seara înainte de a merge la culcare. Îmi tonific şi hidratez pielea cu Neutrogena. Este accesibilă şi pot să o cumpăr oriunde aş fi în lume.

Ce secrete excelente ai preluat de la make-up artiştii cu care ai lucrat?
Selena Gomez: Deoarece trebuie să fiu mereu machiată prin prisma muncii mele, fiecare make-up artist îmi spune că este întotdeauna mai bine să folosesc mai puţin machiaj atunci când am posibilitatea, pentru a împiedica apariţia petelor.



Cât de des se întâmplă să nu te machiezi?
Selena Gomez: Tot timpul atunci când nu lucrez şi nu am nicio problemă cu asta. Dumnezeu ne-a dat acest corp, aşa că de ce ne-am teme să îl arătăm?



Care este parfumul preferat?
Selena Gomez: Poate o să râdeţi, dar îmi place Paris Hilton. Este foarte bun! Are o aromă florală şi delicată. Seara folosesc Daisy de Marc Jacobs. Are şi o sticluţă drăguţă.



Urmezi o dietă strictă?
Selena Gomez: Sunt cea mai nesănătoasă persoană pe care o veţi întâlni vreodată! Îmi place cola dietetică şi pizza şi alte asemenea lucruri. Cred că ar trebui să încep să fiu mai atentă cu ceea ce mănânc, dar sunt tânără şi de aceea nu trebuie să mă preocupe numărarea caloriilor.



Faci sport pentru a te menţine în formă?
Selena Gomez: Este o combinaţie, deoarece munca mea mă ţine mereu ocupată şi apoi încerc să alerg. Munca mea îmi cere oricum să alerg dintr-un loc în altul. Dar nu urmez cu stricteţe un regim specific. Doar atunci când am timp.



Multe fete se simt nesigure cu privire la corpul lor. Care este secretul încrederii în corpul tău?
Selena Gomez: Când aud asta, mă întristează foarte mult deoarece şi eu am aceleaşi probleme. Toată lumea vorbeşte despre frumuseţe – ce arată bine şi ce produse sau haine te-ar face frumoasă. După mine însă, încrederea este frumuseţe. Dacă ai încredere în tine şi poţi ieşi fără să te preocupe felul cum arăţi sau dacă ai suficient machiaj sau dacă porţi hainele potrivite, atunci asta este frumos. Nu vreau să popularizez niciodată ideea că un anumit look este frumos. Nu vreau să încurajez niciodată altceva decât să fii tu însăţi.


Siteul:www.eva.ro/divertisment/vedete/exclusiv-secretele-selenei-gomez-articol-35731.html
18.02.2012
964446l-202x0-w-4c5a5927
964446l-202x0-w-4c5a5927
462084l
462084l
542506l
542506l
172017l
172017l

Comentarii album • 1
anonim
gabita 29 august 2012  
Super esti foarte frumoasa,sexi, te iubesc justinbibar nu ese de nasul tau ,LOVE.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.